Magische mogelijkheden

Merida bos schotland pinses stoer kinderfeestje pijl en boog 1

KINDERFEESTJES

Heeft u iets te vieren? Met Magical Party wordt elk moment magisch! Van kinderfeestje tot persoonlijke meet & greet, elk moment is bijzonder met Magical Party.

Boek dus nu een bezoek van jouw favoriete karakter bij jou thuis of op een andere locatie! Het gekozen karakter zal rustig de tijd nemen om elke vraag te beantwoorden en met iedereen op de foto te gaan. Er zullen verschillende activiteiten gedaan worden met de kinderen,  zoals zingen en dansen, afhankelijk van de leeftijd en de wensen van de kinderen.

Alice wonderland theefeestje volwassenen kinderen high tea

VIDEOBERICHTEN

Wie droomt er nu niet van een persoonlijke videoboodschap van zijn of haar idiool? Magical Party maakt dromen waar in gepersonaliseerde video’s voor elke gelegenheid.

Leuk voor bijvoorbeeld felicitatie voor verjaardag, uitnodiging voor een kinderfeestje, felicitatie bruiloft, bericht voor valentijn, bericht speurtocht, het karakter dat zijn/haar verhaal vertelt of gewoon om iets nieuws te vertellen, een hart onder de riem te steken, een van hun verhalen te vertellen of jouw vragen te beantwoorden!  Het kan allemaal!

optreden show ijszusjes ijs sneeuw zingen dansen

EVENEMENTEN

Een unieke ervaring voor uw bezoekers of gasten. Ontmoet onze karakters, die op geheel eigen wijze deel uit maken van uw programma. Maak van uw event een spektakel met Magical Party.

Spotlight aan, start de muziek en laat de show beginnen! Want Magical Party staat ook garant voor unieke, interactieve theater concepten waarbij we de verhalen van onze karakters naar u toe brengen. Ga met ons op avontuur.

Goede Doelen

Magical Party doet ook graag dingen voor goede doelen. Wij hebben ons in de voorgaande jaren kunnen inzetten voor onder andere Stichting Opkikker en Make a Wish. Kunnen wij ook iets voor u betekenen? Stuur gerust een berichtje!

Verzoeken

Bent u op zoek naar een herinnering om altijd te bewaren? Maar staat wat u in gedachten heeft er niet bij?
Laat dit weten en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Chat openen
Net als de magische toverspiegel, hebben wij antwoord op al uw vragen..