Ontmoet de eigenaresse

ONTMOET ONZE EIGENARESSE

Hallo iedereen! Welkom bij Magical Party! Ik ben Lisa, de eigenaresse en oprichtster van dit magische kleine bedrijf! En het lijkt mij leuk om jullie iets meer te vertellen over het ontstaan van Magical Party en om me op deze manier even voor te stellen aan jullie. Het begon allemaal met een droom in 2015. Wacht, ik vergeet wat, ik begin opnieuw.. Er was eens.. een meisje met een droom, een droom om magie naar de dagelijkse wereld van kinderen te brengen. Magical Party is een jong bedrijf gevestigd in het Noorden van Nederland bestaande uit een jong en dynamisch team vol enthousiasme. Magical Party is een organisatie die veel samenwerkt met verschillende andere acteurs en bedrijven die allemaal voldoen aan de professionaliteit en kwaliteit van Magical Party. Ons doel is om de beste kwaliteit, beleving en magie te leveren aan onze klanten. Magical Party staat klaar voor al uw karakterentertainment, onze performers komen graag de sprookjesverhalen bij u tot leven brengen. Nu jullie weten hoe Magical Party is ontstaan is het tijd om mijzelf eens voor te stellen! Mijn naam is Lisa de Graaf en ben op dit moment 19 jaar. Al vanaf jongs af aan ben ik gek op sprookjes, als je mij toen zou vragen wat ik later wilde worden, zou ik ik ‘prinses’ of ‘zeemeermin’ zeggen. Deze droom werd jaren later werkelijkheid toen ik ‘Magical Party’ oprichtte. Op deze manier wil ik de boodschap verspreiden dat niets onmogelijk is, volg je droom.
Lisa de Graaf eigenaresse Magical Party Assen scaled
Prinses Anna Magical Party Kinderfeestje Prinsessenfeestje Prinses inhuren

Prinses Anna

Het allerliefst speel ik de onhandige en optimistische prinses Anna. Veel mensen zeggen dan ook dat ik veel op haar lijk in het echte leven. Met deze sneeuwprinses is het altijd een groot avontuur of dit nu komt doordat ze een tikje awkward en onhandig is of door haar liefde voor chocolade, met haar valt er altijd wat te beleven. Ik ben dol op de optimistische kijk die Anna heeft op het leven en vind haar daardoor zeker een goed rolmodel voor de kinderen. Afgezien van optreden op verjaardagsfeestjes en evenementen, het beantwoorden van uw e-mails en berichten en het restylen van onze prachtige pruiken, ben ik erg actief in de entertainment. Zo ben ik onder andere actief als actrice, zangeres, presentatrice en steltloopster Zeggen ik een passie voor de showbizz heb is een enorm understatement. Ik verzeker je dat je bij het boeken bij Magical Party, entertainment van de hoogste kwaliteit in heel Nederland ontvangt. Niet alleen omdat onze pruiken en kostuums op maat zijn gemaakt van kostuummakers over de hele wereld of omdat al onze performers professionele acteurs en actrices zijn met prachtige stemmen, maar omdat het maken van die magische ervaringen voor je kinderen ZO belangrijk voor ons is. Onze liefde voor uw kinderen en onze passie om hun verbeelding aan te wakkeren, is echt de reden waarom we de beste zijn in wat we doen! Boek vandaag nog bij ons om het verschil van Magical Party te ervaren!
 

” Volg je droom ”

Geef uw kind een onvergetelijke, magische belevenis

Chat openen
Net als de magische toverspiegel, hebben wij antwoord op al uw vragen..