Over ons

Het begon allemaal met een droom.. 

Een droom om magie naar de dagelijkse wereld van kinderen te brengen. Magical Party is een jong bedrijf gevestigd in het Noorden van Nederland bestaande uit een jong en dynamisch team vol enthousiasme. Magical Party is een organisatie die veel samenwerkt met verschillende andere acteurs en bedrijven die allemaal voldoen aan de professionaliteit en kwaliteit van Magical Party. Ons doel is om zo veel mogelijk kwaliteit, energie en magie te leveren aan onze klanten. Magical Party staat klaar voor al uw karakterentertainment, onze performers komen graag de sprookjesverhalen naar u toe brengen!

Lisa de Graaf

De enthousiaste oprichtster is de 23-jarige Lisa de Graaf uit Assen. Al vanaf jongs af aan was zij gek op sprookjes, als je haar vroeg wat ze later wilde worden zou ze ‘prinses’ zeggen. Deze droom werd jaren later in 2014 werkelijkheid toen Lisa ‘Magical Party’ oprichtte. Op deze manier wil ze de boodschap verspreiden dat niets onmogelijk is, volg je droom.

Magical Party reist door heel Nederland.

Lisa de Graaf in witte trui met donkerbruin haar, voor paarse achtergrond met sparkles en goude circel
IMG 7495 scaled

”Ik zag er tegenop. Hoe ga ik nou ooit 12 kinderen voor 3 uur lang vermaken? Help!”

 

Herkenbaar? De meeste ouders zien er tegenop om kinderen voor zo’n lange tijd te moeten vermaken, zonder een idee hoe.

Wat ik ook zeker begrijp! Zeker wanneer de meeste klasgenootjes van je kind vaak komen met een gebruiksaanwijzing, ze zijn erg druk of juist erg verlegen.

Als prinses, heb ik het allemaal meegemaakt. Maar door onze jarenlange ervaring (10 jaar), weten wij precies hoe wij hier het beste mee om kunnen gaan. Zodat u zich vooral kunt focussen op andere zaken

 

500+

uitnodigingen door klanten

90+

5 sterren reviews

10

jaren maken wij al magie

Niet alleen makkelijk voor u, maar vooral magisch voor uw kind!

 

Je kind die nog dagen na het bezoek aan iedereen verteld
er is een échte prinses op mijn verjaardag geweest!’
totdat je er bijna zat van wordt.

Het is niet genoeg dat er een prinses langskomt – wij willen dat de kinderen geïnspireerd
worden door een goed rolmodel, een blijvende impact maken en herinneringen maken die nooit zullen worden vergeten.

Speelgoed verliest de interesse of het raakt stuk,
maar herinneringen zijn voor altijd.

 

Waarom Magical Party?

Er zijn zo ontzettend veel bedrijven om uit te kiezen, maar wij leggen u graag uit waarom Magical Party de beste keuze is.

 

Stressvrij – Bij Magical Party vinden wij het belangrijk dat u een stressvrije verjaardag kunt beleven. Met ons entertainment heeft u veel minder werk op de verjaardag zelf , zodat u optimaal kunt genieten van de verjaardag van uw kind.

Ervaring – Magical Party bestaat al vanaf 2014 en loopt door deze jarenlange ervaring voor op anderen uit het vak. We hebben we onze pakketten en werkwijze geoptimaliseerd voor het perfecte magische moment voor u en uw kind.

Overal inzetbaar – Magical Party is 1 van de enige bedrijven die door heel Nederland (en zelfs Belgie) boekingen aanneemt.

40+ karakters – U heeft de keuze uit maar liefst 43 verschillende karakters. En we blijven steeds meer uitbreiden!

5 sterren reviews – Onze klantbeoordelingen spreken voor zich – we zijn trots op onze uitstekende reputatie en willen deze blijven behouden.

Betrouwbaarheid -Bij Magical Party hechten wij veel waarde aan onze betrouwbaarheid en betrokkenheid en toewijding aan onze klanten. Wij streven ernaar om altijd op tijd te zijn en onze beloften na te komen.

Professionaliteit – Bij Magical Party staan we voor kwaliteit en professionaliteit. We werken alleen samen met acteurs en bedrijven die voldoen aan onze normen van professionaliteit en kwaliteit. Zo kunnen we de hoogste kwaliteit aan karakterentertainment bieden aan onze klanten.

Training – Onze performers zijn professioneel getraind en hebben de ervaring die nodig is om uw evenement tot een succes te maken. We werken alleen samen met acteurs en bedrijven die voldoen aan onze normen van professionaliteit en kwaliteit.

Flexibiliteit – Iedere verjaardag is anders en daarom denken wij graag met u mee om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Of het nu gaat om het aanpassen van onze pakketten of het toevoegen van een nieuw karakter.

⭐Klantenservice – Wij zullen altijd ons best doen u zo goed mogelijk te helpen. Daarnaast hebben we geïnvesteerd in automatisering van onze processen, zodat we onze klanten altijd snel en efficiënt van dienst kunnen zijn.

Magical Party in de Media

We zijn trots om te benoemen dat wij in verschillde televisieprogramma’s, magazines en kranten hebben mogen verschijnen.

Magical Party in &C

Magical Party in &C

Heel leuk nieuws! Magical Party staat in de vierde editie van de &C (het tijdschrift van Chantal Janzen) met een magisch interview! Lees hier meer.

Lees meer

 ” Vanaf het allereerste contact een heel fijn en vertrouwd gevoel gehad bij dit bedrijf.

Je wordt goed, vriendelijk en snel te woord gestaan en er wordt heel fijn met je mee gedacht over opties en mogelijkheden.

 

Elsa wist de kinderen continu te boeien en goed in te spelen
op hun vragen en behoeftes.

 

Als ouders had je gedurende die tijd bijna geen omkijken naar de kinderen. ”

 


Kim van Dodeweerd
Chat openen
Net als de magische toverspiegel, hebben wij antwoord op al uw vragen..