OVER ONS

Het begon allemaal met een droom.. 

Een droom om magie naar de dagelijkse wereld van kinderen te brengen. Magical Party is een jong bedrijf gevestigd in het Noorden van Nederland bestaande uit een jong en dynamisch team vol enthousiasme. Magical Party is een organisatie die veel samenwerkt met verschillende andere acteurs en bedrijven die allemaal voldoen aan de professionaliteit en kwaliteit van Magical Party. Ons doel is om zo veel mogelijk kwaliteit, energie en magie te leveren aan onze klanten. Magical Party staat klaar voor al uw karakterentertainment, onze performers komen graag de sprookjesverhalen naar u toe brengen!

Lisa de Graaf

De enthousiaste oprichtster is de 23-jarige Lisa de Graaf uit Assen. Al vanaf jongs af aan was zij gek op sprookjes, als je haar vroeg wat ze later wilde worden zou ze ‘prinses’ zeggen. Deze droom werd jaren later in 2014 werkelijkheid toen Lisa ‘Magical Party’ oprichtte. Op deze manier wil ze de boodschap verspreiden dat niets onmogelijk is, volg je droom.

Magical Party reist door heel Nederland.

Lisa de Graaf in witte trui met donkerbruin haar, voor paarse achtergrond met sparkles en goude circel

Waarom Magical Party?

Er zijn zo ontzettend veel bedrijven om uit te kiezen, maar wij leggen u graag uit waarom Magical Party de beste keuze is.

 

Stressvrij – Bij Magical Party vinden wij het belangrijk dat u een stressvrije verjaardag kunt beleven. Met ons entertainment heeft u veel minder werk op de verjaardag zelf , zodat u optimaal kunt genieten van de verjaardag van uw kind.

Ervaring – Magical Party bestaat al vanaf 2014 en loopt door deze jarenlange ervaring voor op anderen uit het vak. We hebben we onze pakketten en werkwijze geoptimaliseerd voor het perfecte magische moment voor u en uw kind.

Overal inzetbaar – Magical Party is 1 van de enige bedrijven die door heel Nederland (en zelfs Belgie) boekingen aanneemt.

40+ karakters – U heeft de keuze uit maar liefst 43 verschillende karakters. En we blijven steeds meer uitbreiden!

5 sterren reviews – Onze klantbeoordelingen spreken voor zich – we zijn trots op onze uitstekende reputatie en willen deze blijven behouden.

Betrouwbaarheid -Bij Magical Party hechten wij veel waarde aan onze betrouwbaarheid en betrokkenheid en toewijding aan onze klanten. Wij streven ernaar om altijd op tijd te zijn en onze beloften na te komen.

Professionaliteit – Bij Magical Party staan we voor kwaliteit en professionaliteit. We werken alleen samen met acteurs en bedrijven die voldoen aan onze normen van professionaliteit en kwaliteit. Zo kunnen we de hoogste kwaliteit aan karakterentertainment bieden aan onze klanten.

Training – Onze performers zijn professioneel getraind en hebben de ervaring die nodig is om uw evenement tot een succes te maken. We werken alleen samen met acteurs en bedrijven die voldoen aan onze normen van professionaliteit en kwaliteit.

Flexibiliteit – Iedere verjaardag is anders en daarom denken wij graag met u mee om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Of het nu gaat om het aanpassen van onze pakketten of het toevoegen van een nieuw karakter.

⭐Klantenservice – Wij zullen altijd ons best doen u zo goed mogelijk te helpen. Daarnaast hebben we geïnvesteerd in automatisering van onze processen, zodat we onze klanten altijd snel en efficiënt van dienst kunnen zijn.

BIEDT HET BESTE SPROOKJESENTERTAINMENT AAN IN DE VOLGENDE GEBIEDEN: 

Assen, Groningen, Drenthe, Friesland, Meppel, Hoogeveen, Overijssel, Hardenberg, Zwolle, Emmen, Leeuwarden, Heerenveen, Almelo, Enschede, Deventer, Apeldoorn, Doetinchem, Arnhem, Kampen, Drachten, Lelystad, Almere, Ede, Amersfoort, Utrecht, Flevoland, Amsterdam, Amstelveen, Noord Holland, Alkmaar, Hoorn, Leiden, Hilversum, Gouda, Den Haag, Rotterdam, Zuid Holland, Zeeland, Dordrecht, Gorinchem, Nijmegen, Gelderland, Helmond, Noord Brabant, Breda, Oosterhout, Roosendaal, Limburg, Venlo, Roermond, Tilburg, ‘s-Hertogenbosch, Kaatsheuvel, Oss, Harderwijk, Winsum, Stadskanaal, Zutphen, Dieren, Tiel, Winterswijk, Oldenzaal, Emmeloord Nieuwegein, Alphen aan den Rijn, Haarlem, Den Helder, Woerden, Veenendaal, Barneveld, Hellendoorn, Ommen, Steenwijk, Giethoorn, Dokkum, Winschoten, Heerlen, Maastricht, Spijkenisse, Bergen op Zoom, Middelburg, Terneuzen

Afhankelijk van de feestlocatie worden er reiskosten berekend vanaf Assen. Onze personages zijn beschikbaar voor evenementen en kinderfeestjes door heel Nederland.

Wij zijn onder andere ook te boeken via:

-Showbird
-Wentsy
-Totalbookings-Experience Entertainment
-STIP Entertainment