Prinses Anna

PRINSES ANNA
DE SNEEUWPRINSES

Prinses Anna is vrolijk en optimistisch, dol op chocolade en een tikje onhandig is ze ook. Samen met haar zus Elsa, haar favoriete sneeuwpop en haar vriend Kristoff samen met zijn rendier Sven, woont ze in het prachtige koninkrijk Arendelle. Hier beleeft ze allemaal leuke en spannende avonturen. Anna heeft een hart van goud en zal zich altijd inzetten voor de mensen die belangrijk voor haar zijn.

”Zullen wij een sneeuwpop maken?” 

De sneeuwzusjes zijn bekend van het verhaal van ‘De SneeuwKoningin’ van Hans Christian Andersen uit 1844.

Nodig Prinses Anna samen met haar zus Koningin Elsa uit en bereid je voor op een hartverwarmend feest vol warme knuffels!

ANNA’S KONINKLIJKE KLEERKAST

WINTERJURK

Dit is de bekendste jurk van onze sneeuwprinses, dit is de jurk waarin ze het bekende avontuur heeft beleefd. Met haar bekende vlechtjes en roze cape, is geen avontuur haar te gek. Wolven? Storm? Sneeuwmonster? Anna kan in deze outfit alles aan.

AVONTURENJURK

Deze jurk draagt Anna het liefst als ze op avontuur gaat. Doordat deze jurk niet te lang is, gaat ze geen uitdaging uit de weg en kan ze lekker klimmen en klauteren. Met een lekker warme cape is ook de herfst of winter geen probleem voor deze prinses.

KERSTJURK

Deze jurk is speciaal gemaakt door de naaisters uit Arendelle om het kerstfeest in Arendelle in te luiden. Je vind op de jurk allerlei bekende Noorweegse gewoontjes, zoals de geiten en bellen onderaan Anna’s rok. Bij deze jurk draagt de vrolijke prinses zowel haar haar in vlechtjes als dat ze het opgestoken draagt.

KRONINGSJURK

Als je het verhaal van Prinses Anna goed kent weet je dat ze een prachtige groene baljurk droeg op de kroningsdag van haar zus Elsa. Ze had haar haar opgestoken met lintjes erin, een ketting om haar hals en droeg zwarte shoentjes. Anna draagt deze jurk graag nog wel eens om terug te denken aan hun mooie avontuur dat op die dag begon en hoe ze weer samen kwam bij haar zus Elsa.

ZOMERJURK

Deze jurk kreeg prinses Anna van haar grote zus Elsa op haar verjaardag. Prinses Anna’s favoriete bloemen zijn zonnebloemen en die kun je dan ook terug vinden op haar prachtige jurk. Deze jurk is perfect om te dragen in de zomer.

DAAGLIJKSE JURK

Als je Prinses Anna in haar dagelijkse leven tegen het lijf loopt, is er een grote kans dat ze deze prachtige groene jurk draagt. Met deze outfit draagt ze het liefste haar haar in vlechtjes en draagt ze haar witte laarzen of zwarte ballarina’s.