fbpx

Reviews

Chloë heeft het super gehad op haar verjaardag dankzij Elsa. Bedankt!

 

Eliza P.

Super zoals ze met onze dochter van 4 om gingen!

 

Ralf H.

Onze kleindochter was diep onder de indruk van de echte Elsa en Anna!

 

Ellen H.

3x een top ervaring gehad met deze prinsessen. Ze zijn prachtig! Mijn dochtertje heeft het nog over haar prinsessen vriendinnen die haar feestje tot een perfecte dag hebben gemaakt!

 

Wendy V.

Leora (6 jaar oud) zegt :”Ik vind Anna en Elsa duizend miljoen procent leuk! Anna is heel lief en Elsa is ook heel lief. En ze zijn heel leuk en lief. De lakei helpt heel goed. Anna en Elsa zijn de mooiste prinsessen!”

ik denk dat het een zeer geslaagde meet & greet was. Dankjewel, Magical Party!

 

Maura M.

Afgelopen vrijdag vierden wij de Koningsspelen met de kinderen van de woolderschool en de bewoners van carintreggeland huis het Woolde. Het was een gezellige ochtend waarbij jong en oud samen oud Hollandse spelletjes speelden. Groot was de verassing toen prinses Anna en christoff hun opwachting maakten en er samen met de kinderen en de ouderen een magisch feest van maakten. Anna en christoff hadden voor iedereen, jong en oud, een vriendelijk woord,een knuffel en ga zo maar door! Fantastisch hoe lief zij met dd kinderen en de bewoners omgingen. Iedereen heeft er enorm van genoten ! Dank jullie wel😍

 

Joyce W.