16 veelgestelde vragen over het inhuren van een prinses

Magical Party is trots om prinsessenverjaardagsfeestjes aan te bieden die uw kind volledig zullen betoveren. Lees onze recensies om te ontdekken wat sommige van onze klanten te zeggen hebben over onze professionele prinsessen en kijk hoe we wat magie kunnen toevoegen aan het volgende verjaardagsfeestje van je kleine prinsessenfan!

BOEKINGSPROCESS

Hoe boek ik een feestje?

Geen zorgen, ons boekingsformulier maakt het gemakkelijk! Als je het eenmaal hebt ingevuld en ons je wensen en dromen hebt verstuurd, nemen we contact met je op om te laten weten of wij beschikbaar zijn. Wij sturen direct een betaallink mee en houden uw gewenste datum vanaf dat moment 48 uur beschikbaar. Betaling is vereist om de boeking vast te leggen. Eenmaal geboekt, sturen wij een mailtje met alles wat je moet weten voor de beste dag ooit!

Hoe betaal ik bij Magical Party?

Betaling is vereist om uw boeking vast te leggen. Dit kan per betaallink (Tikkie) of betaald worden per overschrijving (ut ontvangt dan ons bankrekeningnummer).

Contant betalen is bij ons geen optie meer.

Wanneer kan ik het beste boeken?

U kunt onze karakters zowel doordeweeks als in het weekend boeken. Onze agenda loopt gauw vol, dus we raden aan om 4-6 weken van tevoren te boeken om teleurstelling te voorkomen, maar aarzel nooit om vroeger of later te boeken.
Bij last-minute aanvragen van 3 dagen voor de desbetreffende datum rekenen wij een toeslag van €25.

We raden aan om onze karakters minimaal 30 minuten na aanvang van de andere gasten te laten komen. Hetzelfde geldt voor het verlaten van het feestje, het beste is als dit minimaal 30 minuten voor het vertrek van de andere gasten is. Dit zodat de aankomst en het vertrek van onze karakters zo magisch mogelijk blijven.

Prinses Anna in haar nieuwe outfit in te huren voor kinderfeestjes en evenementen
Prinses Anna in haar dagelijkse outfit in te huren voor kinderfeestjes en evenementen

OVER MAGICAL PARTY

Waarom zou ik moeten boeken bij Magical Party?

De ervaringen die we voor u en uw gasten plannen, zijn ontworpen met veiligheid, hoffelijkheid en authenticiteit.

Door jarenlange ervaring in de branche, professionele vocale en theatrale training en eindeloze studie van onze sprookjesfiguren en hun bronmateriaal, kunnen we het hoogste kwaliteitsniveau in onze vertolkingen garanderen.

Maar bovenal is de wens om een ​​blijvende impact te hebben op de jeugd in onze gemeenschap door onze interacties met hen. De kracht van positieve rolmodellen is ongelooflijk, en we zijn toegewijd om kinderen te inspireren om in hun dromen te geloven en hard te werken om ze te verwezenlijken. Wij geloven dat ieder van ons met karakter, zelfvertrouwen en een beetje magie kan bijdragen aan een betere wereld.

Doen jullie feestjes door heel Nederland?

Ja, onze personages zijn beschikbaar voor evenementen en kinderfeestjes door heel Nederland. Wij berekenen een reiskostenvergoeding vanaf Afrikaweg 53 in Assen, hier rekenen wij €0,25 per km. Het aantal kilometers berekenen wij via Google Maps. 

Wij bieden sprookjesentertainment aan in de volgende gebieden:
Assen, Groningen, Drenthe, Friesland, Meppel, Hoogeveen, Overijssel, Hardenberg, Zwolle, Emmen, Leeuwarden, Heerenveen, Almelo, Enschede, Deventer, Apeldoorn, Doetinchem, Arnhem, Kampen, Drachten, Lelystad, Almere, Ede, Amersfoort, Utrecht, Flevoland, Amsterdam, Amstelveen, Noord Holland, Alkmaar, Hoorn, Leiden, Hilversum, Gouda, Den Haag, Rotterdam, Zuid Holland, Zeeland, Dordrecht, Gorinchem, Nijmegen, Gelderland, Helmond, Noord Brabant, Breda, Oosterhout, Roosendaal, Limburg, Venlo, Roermond, Tilburg, ‘s-Hertogenbosch, Kaatsheuvel, Oss, Harderwijk, Winsum, Stadskanaal, Zutphen, Dieren, Tiel, Winterswijk, Oldenzaal, Emmeloord Nieuwegein, Alphen aan den Rijn, Haarlem, Den Helder, Woerden, Veenendaal, Barneveld, Hellendoorn, Ommen, Steenwijk, Giethoorn, Dokkum, Winschoten, Heerlen, Maastricht, Spijkenisse, Bergen op Zoom, Middelburg, Terneuzen

Waar vind ik jullie boekingsvoorwaarden?

KINDERFEESTJES

Waar kan mijn kinderfeestje plaatsvinden?

Thuis
De meeste bezoeken vinden thuis plaats. Zorg er echter wel voor dat wanneer u huisdieren heeft, deze zich in een aparte ruimte bevinden tijdens het bezoek. Onze karakters houden erg van dieren, maar in verband met beschadigingen aan de kostuums raden wij dit aan.

Tuin
Oh, wat zou het heerlijk zijn als het bezoek buiten kan plaatsvinden! Laat dit echter wel weten bij uw boeking.
Zorg ervoor dat er een plek is om binnen te staan bij regen en een plek in de schaduw bij erge warmte.

Op locatie
Bij een bowlingbaan, schaatsbaan, bioscoop, noem het maar op, het kan allemaal. Al is het niet Magical Party’s taak om de desbetreffende locatie te informeren over dit bezoek.

Hoeveel kindjes kan ik uitnodigen?

Per karakter is ons advies om ongeveer 6 kindjes (of minder) uit te nodigen.

Hoe minder kindjes, hoe meer persoonlijke aandacht de kindjes kunnen krijgen. Wilt u toch meer kindjes uitnodigen? Dan raden wij aan een tweede karakter bij te boeken voor een optimale ervaring.

Bij extra activiteiten zoals glitter make over, glittertattoos en schminken, zijn de karakters rond de 5 minuten per kind kwijt. Dit betekent dus dat bij minder kindjes, u meer tijd over hebt om dingen met de hele groep te kunnen doen. 

Voor welke leefitjden is dit leuk?

Onze karakters zijn het meest geschikt voor meisjes en jongens tussen de 2 en 10 jaar, maar natuurlijk zijn sprookjes leuk voor jong én oud. 

Onze activiteiten zijn het meest geschikt voor een leeftijd van 5 – 7 jaar. Wij zullen bij jongere kinderen kijken welke activiteiten wij allemaal kunnen doen, in verband met de kortere spanningsboog van de kinderen. Wij zullen altijd proberen het programma zo goed mogelijk aan te passen op het gedrag en de wensen van de kinderen.

Ik zie het karakter/pakket wat ik wil boeken niet

Voel je vrij om contact met ons op te nemen! We kunnen de beschikbaarheid van alle personages niet garanderen op basis van castingbehoeften/evenementdata, maar we zullen er alles aan doen om je dromen waar te maken. Bovendien voegen we graag nieuwe vrienden toe aan onze cast van personages! Feestpakketten zijn ook aanpasbaar, dus neem contact met ons op zodat we het perfecte pakket voor u kunnen samenstellen.

Is dit ook leuk voor jongens?

Absoluut! De meeste jongens vinden een bezoek van een prinses ook allemaal erg leuk en bijzonder.

Wat vaak helpt om de jongens extra te betrekken is:
-Het boeken van een extra activiteit zoals fotolijstjes/juwelenkistjes/cakejes versieren of glittertattoos.
-Het boeken van een speels karakter zoals bijvoorbeeld prinses Anna, prinses Raponsje, prinses Ariel, Alice uit Wonderland of princes Merida.

Kan ik ook een karakter uitnodigen voor maar 1 kindje?

Dit kan absoluut. De prijzen veranderen hier helaas niet door. Maar uw kind heeft dan wel alle persoonlijke aandacht van onze karakters.

Prinses Ariel tussen de bloemen, deze zeemeerminprinses is ook in te huren op kinderfeestjes en evenementen
Prinses Anna in haar dagelijkse outfit in te huren voor kinderfeestjes en evenementen

TIJDENS HET FEESTJE

Wat moet ik zelf klaarzetten bij een kinderfeestje?

Of uw bezoek nu thuis, buiten of op locatie plaatsvindt. Het is handig dat u ruimte maakt waar gedanst kan worden, een zitplaats waar voorgelezen kan worden en een lege tafel met genoeg stoelen voor alle kindjes waar gekleurd en geknutseld kan worden. 

Heeft u schminken of glittertattoos als extra activiteit gekozen?
Zet dan ook een een tafel en 2 stoelen klaar.

Moet het karakter zich nog omkleden bij aankomst?

Nee, onze karakters komen helemaal gereed aan op de locatie. U hoeft hiervoor niets te doen!

ACTIVITEITEN

Welke activiteiten bieden jullie aan?

Naast de activiteiten die standaard zitten inbegrepen bij onze pakketten, bieden wij extra activiteiten aan. Deze hebben een meerprijs per kind in verband met materiaalkosten. Deze extra’s zijn bij te boeken bij pakketten zilver (1,5 uur) en goud (2 uur). Deze activiteiten zullen worden uitgevoerd binnen het tijdbestek door de andere activiteiten van het pakket iets korter te maken en activiteiten te combineren. Materialen en benodigdheden worden verzorgd door Magical Party.

Fotolijstjes versieren (€5 per kind)
Juwelenkistjes versieren (€5 per kind)

Glittertattoo’s (€2 per kind)
Glitter make over (€2 per kind)

Cakejes versieren (€3,50 per kind)

Wat houdt de 'glitter make up' in?

De glitter make up bestaat uit glitternagellak, oogschaduw, glitters op het gezicht en glitterparfum.

Als u pakket goud (2 uur) heeft geboekt met meer dan 6 kinderen dan kan het zijn dat er wordt gekozen voor een selectie van de handelingen om tijd te besparen en verder alles van het schema te kunnen doen.

Hoe verwijder ik een glittertattoo?

De snelste manier is met de gedenatureerde alcohol 96%. Deze is verkrijgbaar bij de drogist.

Een mildere manier is met een watje doordrenkt met olie. Olijfolie, zonnebloemolie, babyolie enz. het maakt niet uit. Laat de olie even goed inwerken. Daarna kun je de glittertattoo makkelijk van de huid rollen.

Prinses Ariel tussen de bloemen, deze zeemeerminprinses is ook in te huren op kinderfeestjes en evenementen
Chat openen
Net als de magische toverspiegel, hebben wij antwoord op al uw vragen..