Voorbereidingen voor jouw Magical Party bezoek

VOORBEREIDINGEN VOOR JOUW MAGICAL PARTY BEZOEK

Je kleine prinses of prins is binnenkort jarig en zal het fantastisch vinden om een bezoekje te krijgen van hun favoriete karakter van Magical Party. U zult versteld staan hoe makkelijk uw feestje verloopt, wij regelen elke vorm van entertainment voor u en u kunt lekker achterover zitten terwijl uw kind en zijn of haar vriendjes vermaakt worden. Om ervoor te zorgen dat het feestje in goede banen loopt hebben wij een aantal tips voor u opgesteld om ervoor te zorgen dat uw kind een feestje heeft om nooit te te vergeten. 

 
Voorberedingen voor jouw Magical Party bezoek prinsessenfeestje kinderfeestje prinses inhuren kinderentertainment entertainer

Hoe je je kunt voorbereiden op je magische bezoek:

 

Magical Party prinses inhuren op je kinderfeestjeVOLTOOI UW BOEKING

De vragenlijst die u invult om uw boeking rond te maken, staat vol met belangrijke informatie die wij nodig hebben om het feestje perfect te maken. Zodra wij alle feestdetails hebben kunnen we verder met het personaliseren van uw feestje, hoe meer we weten hoe magischer het feest wordt. Het is daarom belangrijk het formulier zo compleet mogelijk in te vullen. Zijn er dingen nog niet bekend, houd ons dan na het voltooien van uw boeking op de hoogte van de ontwikkelingen. Door goed te communiceren wat de mogelijkheden zijn, zorgen we er samen voor dat het een feestje wordt om nooit meer te vergeten. Wanneer u een bevestiging heeft ontvangen per mail is de boeking officieel rond! 


 

 

Magical Party prinses inhuren op je kinderfeestjesVOOR HET FEESTJE BEGINT

Wanneer u de vragenlijst heeft ingevuld en de boeking is bevestigd, is het tijd om de dagen af te tellen tot uw geplande feest. De entertainment en activiteiten van uw gekozen pakket verzorgen wij compleet. echter kan het zijn dat er enige voorbereiding vereist is die wij niet kunnen verrichten. Hieronder ziet u een aantal dingen waar u aan zou kunnen denken. zodat alles soepel verloopt.

Dansen
Het is gewenst als er vooraf voldoende ruimte is gemaakt voor de kinderen en de prinses om vrij te kunnen bewegen en te dansen.

Voorlezen
Bij voorlezen is het belangrijk om een plek te creëren voor de kinderen en de prinses om rustig te kunnen zitten. Zet alvast stoeltjes klaar of leg kussentjes op de grond.


 

Prinsessenfeestje Kinderfeestje Prinses inhuren Koningin Elsa Kleuren
Muziek
Het is handig van te voren een bijpassende playlist te maken van alle leuke themamuziek die u kan vinden. De meest bekende liedjes zijn te vinden op YouTube of Spotify. Leuk als achtergrondmuziek. Wanneer een karakter wil zingen, zal ze met u overleggen of de muziek gebruikt kan worden.

Kleuren
Bij het kleuren van kleurplaten is het handig van te voren tafel vrij te maken waar de kinderen aan kunnen zitten tijdens de activiteit. De Prinses regelt de kleurtjes en kleurplaten voor tijdens het bezoek. Alle kinderen mogen uiteraard hun eigen gemaakte kleurplaat mee naar huis nemen. Het is wel handig om zelf wat  potloden klaar te hebben liggen, voor als de prinses vertrokken is en één  van de kinderen nog graag zou willen verder kleuren.

Make-Over of Schminken
Bij de make overs of schminken is het handig om 2 stoelen tegenover elkaar te zetten en een tafel aan de zijkant waar de spulletjes op kunnen staan. De prinses zorgt voor alle verdere benodigdheden.

 

Magical Party prinses inhuren op je kinderfeestje prinsessenfeestjesTIJDENS HET FEESTJE
Tijdens het feestje verzorgt uw magische gast al het entertainment. Uw hoeft tijdens het verblijf nergens naar om te kijken. Toch zijn er een aantal dingen om waar u rekening mee kan houden om er voor te zorgen dat de beleving optimaal blijft voor de kinderen en de ervaring voor alle partijen magisch wordt.

 

Communicatie
Op het feestje is het belangrijk om te blijven communiceren met de prins of prinses. Onze entertainers hebben volledige aandacht voor uw kind en zijn of haar vriendjes. Heeft u een wens of verzoek tijdens het feestje? Overleg dit dan gerust.

Huisdieren
Ondanks dat in de bekende sprookjes onze prinsessen allemaal gek zijn op dieren, is dit op een feestje misschien minder ideaal. Onze lakeien en hofdames hebben veel moeite gestopt in het naaien van de prachtige baljurken van onze prinsessen en we houden deze dan ook graag netjes. Wij raden daarom aan uw huisdier tijdelijk in een andere ruimte te zetten. 

Prinsessenfeestje Kinderfeestje Prinses inhuren Koningin Elsa
Water voor de prinses
Uiteraard geen verplichting, maar onze sprookjeskarakters kun je erg blij maken met een glaasje water tijdens het optreden. In een ruimte kan het al gauw warm worden met veel mensen die aan het bewegen zijn. Ondanks dat onze kostuums van hoge kwaliteit zijn, zijn ze vaak ook erg warm. Voor de entertainer is het daarom fijn om even af te kunnen koelen door wat water te drinken.


Eten en drinken:
Natuurlijk is er vaak veel lekkers te eten en te drinken tijdens een feestje. Toch willen wij u verzoeken het eten en drinken tijdens het bezoek even uit te stellen tot na het vertrek van het sprookjeskarakter.

Volwassenen op het feestje
Wanneer er veel volwassenen aanwezig zijn op het feestje is het voor de beleving van het kind het beste als de ouders zo veel mogelijk op de achtergrond gaan staan. Veel gepraat kan de beleving verstoren. Ook willen we vragen om de magie van het karakter niet te breken. Onze entertainers zijn getraind in omgaan met verlegen of bange kinderen. Vertel u kinderen daarom alstublieft niet dat hun karakter een verkleed persoon is. En maak geen ongepaste opmerkingen die een karakter in verlegenheid brengen. De beleving van de kinderen staan bij ons altijd op nummer één.

Betaling
Als u er voor kiest om contant te betalen, willen we u vragen om dit na het bezoek en buiten het zicht van de kinderen te doen in een gesloten envelop. Dit vragen wij om de beleving van de kinderen zo magisch mogelijk te houden. Geef de vergoeding altijd aan het einde van het feestje. Onze entertainer kan niet op de vergoeding letten tijdens het bezoek.

Geen oppasservice
Onze entertainers moeten in geen geval gezien worden als een oppas.Tijdens het verzorgen van de entertainment is het verplicht om een volwassene in de feestruimte te hebben die let op het welzijn van de kinderen,

Uitzwaaien van de gast
Omdat onze entertainers helaas niet (altijd) in een koets kunnen komen aanrijden willen we vragen om het uitzwaaien van de prinses al bij de woonkamer te doen of bij de voordeur. Onze entertainers parkeren altijd een stukje uit de buurt, maar het is belangrijk dat de kinderen niet mee gaan rennen of lopen. De beleving wordt een stuk minder echt als ze zien dat de prinses een auto in stapt i.p.v. een koets.

Prinsessenfeestje Kinderfeestje Prinses inhuren Koningin Elsa Op de foto
Magical Party prinses inhuren op je kinderfeestje prinsessenfeestjeNA HET FEESTJE
Het feestje is voorbij, u en uw kind hebben zich laten betoveren door de magie van onze karakters. De kinderen hebben het leuk gehad, u heeft genoten van het plezier van de kinderen en de ouders van de bezoekers hebben hun kinderen opgehaald. Alles is opgeruimd en u zit nog een keer alles te herbeleven bij het uitzoeken van de foto’s. Dit was een feestje om nooit te vergeten! Natuurlijk heeft het karakter u al even gesproken bij het verlaten van het feestje en wij nemen altijd nog even contact met u op of alles naar wens is geweest.

Review
Wij zouden het erg waarderen als u na afloop van uw feestje een mooie review achter op onze Facebookpagina of op Google. Hoe gedetailleerder hoe beter! Als er leuke foto’s zijn gemaakt ouders die ook een themafeestje willen schuw dan niet deze bij je review te posten. Of wees creatief en spreek een videoreview in, alleen of samen met uw kind. Wij vinden het altijd fantastisch om te horen hoe u uw feest heeft ervaren.

Visitekaartjes
Aan het einde van het feestje krijgt u altijd een stapel visitekaartjes. Wij moedigen zeker aan om deze kaartjes verder te verspreiden en uit te delen. Vertel ze uw ervaring en laat ze contact opnemen met Magical Party. Zelfs al bieden we het thema van uw keuze (nog niet) aan, kunt u altijd informeren naar de mogelijkheden.

 

Magical Party prinses inhuren op je prinsessenfeestjeJE BENT ER KLAAR VOOR 
Je hebt alle info gelezen en je bent helemaal klaar voor het bezoek van jouw favoriete sprookjesfiguur! Wil je meer lezen over de mogelijkheden op je feestje of leuke ideeën op doen? Lees dan ook onze andere blogs en maak jouw feestje onvergetelijk.

Geef uw kind een onvergetelijke, magische belevenis

Chat openen
Net als de magische toverspiegel, hebben wij antwoord op al uw vragen..